10 bijzondere etherische oliën voor een stralende huid.

 
Met hun natuurlijke vermogen om het uiterlijk van een jeugdige, stralende huid te ondersteunen, het uiterlijk van vlekken te verminderen en het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels te verzachten, mogen etherische oliën deel uitmaken van uw dagelijkse schoonheidsroutine.
Etherische oliën worden al eeuwenlang gebruikt in schoonheidsroutines over de hele wereld en het wordt tijd dat u profiteert van hun vele krachtige voordelen. In tegenstelling tot huidverzorgingsproducten die afhankelijk zijn van harde en synthetische ingrediënten, gebruiken etherische oliën hun natuurlijke eigenschappen om het uiterlijk van de huid op te fleuren, glad te maken en te hydrateren, zodat u zich perfect verwend voelt. Dit zijn enkele van onze favoriete oliën voor een prachtige huid, maar er zijn nog veel meer oliën die ook krachtige voordelen hebben. En niet alleen ondersteund het uw huid, ook uw algemene welbevinden wordt ondersteund mede door deze prachtige oliën die elk ook op emotioneel en spiritueel gebied prachtige ondersteuning bieden.
 
 • Lavendel
Lavendel staat bekend om zijn ontspannende aroma dat lichaam en geest kan kalmeren. Deze verzachtende eigenschappen kunnen ook de huid ten goede komen. Verzacht en voedt alle huidtypen door etherische olie van Lavender toe te voegen aan uw favoriete moisturizer om vlekken te verminderen en het uiterlijk van een jeugdige teint te verbeteren. Lavendel reinigt en verzacht ook lichte huidirritaties, ondersteunt ouder wordende huid en doet wonderen wanneer het op de huid wordt aangebracht na een dag in de zon. Verdun eenvoudig met een draagolie en breng aan op het gewenste gebied. Niemand zou zonder lavendel moeten zijn, een echte alles-kunnen wat mij betreft.
 
 • Frankincense / Wierook
Wierook is een krachtpatser omdat het wonderen doet voor alle huidtypen. Wierook kan helpen bij het voorkomen van een strakke en strakke huid, het uiterlijk van een gezond uitziende huid bevorderen en het uiterlijk van een ongelijkmatige teint verminderen. Helpt de verschijning van fijne lijntjes en onvolkomenheden te verminderen door zachtjes te masseren waar de huid een boost nodig heeft, geholpen door de lotion of draagolie waar je huid het meest van houdt. Wierook is ook een belangrijk ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten van Young Living vanwege zijn krachtige eigenschappen 
 
 • Copaiba
Verbeter je natuurlijke glans met Copaiba. Voeg een paar druppels toe aan uw huid-verzorgingsroutine voor een extra boost van schittering om de stralende huid te hydrateren, te verzorgen en te ondersteunen. Probeer een paar druppels Blue Tansy en Copaiba te mengen in je favoriete schoonheidsproduct voor een stralende, jeugdige gloed.
 
 • Tea Tree
De dagen van het opofferen van zachtheid voor een schone huid zijn voorbij. Door Tea Tree olie en met Tea Tree aangevulde producten te gebruiken, kunt u tegelijkertijd reinigen en hydrateren. De zuiverende eigenschappen van deze etherische olie maken het een van onze beste keuzes, vooral voor mensen met een vette of vlekkerige huid. Voeg bv Tea Tree-olie toe aan je zelfgemaakte zeeprecepten om te profiteren van de reinigende eigenschappen van de olie.
 
 • Geranium
Geranium etherische olie is een populaire keuze om de huid glad en mooier van kleur te maken. Deze etherische olie is geweldig voor alle huidtypen, maar het is vooral gunstig voor de huid die volwassen en droog is. Deze geurige etherische olie werd door de Egyptenaren gebruikt om een ​​mooie, stralend uitziende huid te bevorderen en wordt tegenwoordig vaak gebruikt in high-end parfums en huidverzorgingsproducten. Voeg een paar druppels van deze krachtige olie toe aan uw huidige huid-verzorgingsroutine. Je zult het moeilijker vinden om die oneffenheden te herkennen, maar het is gemakkelijker om een ​​gezondere, stralende huid te zien.
 
 • Royal Hawaiian Sandalwood
Verlicht en verbeter een gezond uitziende huid door Royal Hawaiian Sandalwood aan uw dagelijkse huid-verzorgingsroutine toe te voegen. Deze olie helpt je om je teint te accentueren en je gezicht een luxueuze verwennerij te geven. Royal Hawaiian Sandalwood is afkomstig van het her-bebossing project van Kona Sandalwood op het grote eiland Hawaï. Alleen dode of gevallen takken worden gedistilleerd om de duurzaamheid van deze kostbare plant te behouden.
 
 • Blue Tansy
Native to Morocco, Blue Tansy wordt van oudsher gebruikt in luxe, hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Blue Tansy heeft een complexe bloemengeur die je een sfeer van exotisch avontuur zal geven. Blue Tansy zal de verschijning van vlekken verminderen, terwijl het de huid reinigt, verzacht en verfraait. Zorg ervoor dat je het echter verdunt! De rijke, diepblauwe kleur is mooi in de fles maar geeft een blauwe gloed op de huid. Dit heeft verder geen invloed op je huid als je hem netjes toepast. Wel oppassen met kleding.
 
 • Helichrysum
Helichrysum-bloemen worden soms Immortelle of de eeuwige bloem genoemd, mogelijk vanwege de manier waarop de etherische olie fijne lijntjes en een ongelijkmatige teint kan gladstrijken. Voeg deze rijke, bloemige olie toe aan je routine om het uiterlijk van een jeugdige, gezond uitziende huid te bevorderen, het uiterlijk van rimpels te verminderen en een saaie en droge huid te doen herleven.
 
 • Rose
Roos etherische olie is een van de meest geliefde en bijzondere etherische olie voor de huid. Het is met stoom gedestilleerd uit rozenblaadjes en neemt meer dan 5000 pond rozenblaadjes op om een ​​halve liter etherische olie te maken! Rose is een van de beste essentiële oliën voor alles wat met de huid te maken heeft, omdat het de huid kan hydrateren en revitaliseren. Voeg een paar druppels toe aan je schoonheidsproducten om het uiterlijk van een gezonde, jeugdig uitziende huid te ondersteunen.
 
 • Patchouli
Krijg een huid die je vrienden zal vragen wat je geheim is! Patchouli etherische olie kan het uiterlijk van een droge en doffe huid verbeteren, dus breng 2-3 druppels op uw gezicht aan als onderdeel van uw nachtelijk regime voor een gezonde, jeugdige glans. Patchouli wordt vaak gebruikt in parfums en zepen vanwege zijn krachtige, complexe aroma. Voeg een paar druppels toe aan je favoriete huidverzorgingsproducten om het uiterlijk van een doffe huid te verbeteren.
 

Hier zijn enkele extra manieren om deze oliën te gebruiken voor een mooie huid:

 

 • Voeg elke ochtend 1-2 druppels etherische olie toe aan uw gezichtsverzorging voor dagelijkse reiniging.
 • Meng een kleine theelepel hoeveelheid rauwe honing met 1 druppel olie in je hand. Masseer over je gezicht en laat 5-10 minuten rusten voordat je gaat spoelen.
 • Combineer ½ kopje havermout met 7 druppels etherische olie. Goed roeren. Om te gebruiken, meng ½-1 theelepel van dit mengsel met een beetje water en breng het aan op een natte huid. Grondig spoelen.
 • Meng 1 druppel olie met 4 druppels draagolie en gebruik een watten schijfje of sponsje om de oplossing als een serum op uw vers gewassen gezicht aan te brengen.
 • Creëer uw eigen nevelspray met 60 ml water en 10-20 druppels etherische olie. Spritz lichtjes over de huid voor een verfrissend, revitaliserend effect.
 • Maak een doe-het-zelf-toner door een glazen fles van 100 ml met toverhazelaar te vullen en 10-15 druppels olie toe te voegen. Schudden voor gebruik voor het aanbrengen met een watje.
 • Geef jezelf thuis een gezichtsbehandeling met stoom! Verwarm water, giet het in een kom en voeg 6 druppels van je favoriete etherische oliën voor de huid. Leg je gezicht over de kom en leg een handdoek over je hoofd en de kom. Blijf daar gedurende 5-10 minuten terwijl de stoom je poriën opent.
 • Voeg een paar druppels naar keuze van deze etherische oliën toe aan een doe-het-zelfmasker of gebruik het tijdens een stress-verlagende gezichtsmassage. Dus ook ideaal in te zetten in andere behandelingen waarbij de oliën de behandeling extra kunnen ondersteunen. Neem eventueel je eigen diffuser mee naar je masseur.
 
Als essentiële oliën nog geen deel uitmaken van je huid-verzorgingsroutine, zouden ze dat wel kunnen zijn. Probeer het gewoon eens uit, ik help je graag.