iTOVi-Bodyscan - Meten is weten -

Wat heb ik nodig ?

De iTOVi-scan

 

De persoonlijke scanner


Wat voor olie heb je eigenlijk nodig ?

Er is een scanner ontworpen met een bewezen techniek: de iTOVi. Je kunt zo laagdrempelig en op persoonlijke basis kijken welke producten jouw lichaam nodig heeft. De scan laat zien welke oliën of supplementen jouw lichaam op dat moment nodig heeft ter ondersteuning van een goede gezondheid.

 

Balans

Veel van ons worstelen om de optimale balans te vinden in hun leven. Met de oliën heb je ondersteunende producten, die jouw lichaam kunnen helpen.  Diverse factoren zoals gebrek aan slaap, stress, ziekten en andere gezondheidsproblemen maken het ons lichaam soms erg lastig.

Wat is nu de oorzaak van je klacht ? Welke olie of welk supplement zet je in ter ondersteuning van lichaam en geest ?

De iTOVi is hierbij een ideaal hulpmiddel om te helpen communiceren met je lichaam om dit evenwicht te bereiken.

 

Uniek

De iTOVi kijkt naar de behoeftes van jouw lichaam en maakt een persoonlijk rapport van producten die jouw lichaam zouden kunnen ondersteunen. Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kan je je lichaam ondersteunen. Dit is belangrijk want wij zijn allemaal uniek en er is geen standaard regel in het vinden van mentale en fysieke balans. De iTOVi scan is geschikt voor iedereen en voor elke leeftijd.

Ook ideaal om in te zetten bij kinderen en/of volwassenen die moeilijk kunnen communiceren. 

Informatie-filmje over hoe het werkt klik dan hier.

Kosten iTOVi scan

De reguliere kosten voor een iTOVi scan zijn € 35* p.p. of € 60* per 2 personen. Vanaf 3 personen per afspraak € 25* p.p.

Je krijgt een korte uitwerking via je mail toegestuurd.

 

Mocht je graag een uitgebreid consult met verslag wensen met aanbevelingen dan is dat ook mogelijk.

Een uitgebreid consult komt op € 75*  per persoon.

 

De uitslag verplicht je uiteraard tot niets en mocht je naar aanleiding van de scan overgaan tot de inzet van producten via mij, dan sta ik je uiteraard persoonlijk bij om met de juiste zorg aan de slag te gaan.

 

Bij het organiseren van een informatiebijeenkomst met meerdere personen is er een leuke attentie voor de gastvrouw-heer en een leuke attentie voor de gasten.

 

Neem contact met me op voor meer info of het maken van een afspraak.

 

* excl. km-vergoeding  

Belangrijk: de scan is een moment-opname. Wat uit de scan komt, is wat jouw lichaam op dat moment aangeeft nodig te hebben. Bij het intensief aan de slag gaan met ondersteuning, kan een scan op regelmatige tijden helpen, om de juiste producten in te zetten. Het is dus mogelijk om meerdere momenten in te plannen zodra je daarmee aan de slag wilt gaan.

=========================

ps.

Ik krijg ook regelmatig de vraag of dit apparaatje ook prive ingezet kan worden, zeker wanneer je zeer actief met de essentiele olien aan de slag bent, kan dit heel interessant zijn.

Je eigen iTOVi-scanner aanschaffen ?? Dat kan !! Klik HIER en je wordt direct door gelinkt naar de bestel-pagina van iTOVi wat je op diverse manier de itovi kunt aanschaffen.