🌿🌿🌿 THIEVES HOUSEHOLD CLEANER 🌿🌿🌿

 

5 redenen waarom u een op planten gebaseerde reiniger moet gebruiken.

Ik heb het al gehad over agressieve chemicaliën en je gezondheid, om het eenvoudig en gemakkelijk voor je te maken, ik heb de 5 beste redenen voor je samengesteld om een ​​op planten gebaseerde reiniger te gebruiken.

1. Veiligheid:

heb je het etiket op de achterkant van een reiniger gelezen? Waarschuwing! Brandbaar! Niet inslikken! Buiten het bereik van kinderen houden! Huishoudelijke reinigingsbenodigdheden behoren tot de top vijf van schadelijke stoffen. Veel reinigingsmiddelen bevatten ingrediënten die hormoonverstorende chemicaliën, carcinogenen of neurotoxinen zijn. Kinderen, baby's en huisdieren zijn nog kwetsbaarder voor blootstelling aan chemicaliën omdat ze kleiner zijn en niet zo gemakkelijk afvalstoffen kunnen verwijderen als volwassenen. Het is beslist de moeite waard om te vervangen door een allround cleaner met ingrediënten op basis van planten en mineralen.

2. Luchtkwaliteit:

Wist u dat binnenlucht 5-7 keer meer vervuild is dan buitenlucht? De meeste reinigingsproducten bevatten vluchtige organische stoffen (VOC's), die in verband zijn gebracht met veel gezondheidsproblemen, waaronder schade aan de lever, nieren en het centrale zenuwstelsel. Ze hebben ook aangetoond dat ze onze longen beschadigen en keelirritaties en hoofdpijn veroorzaken. VOS komen vrij als producten worden gebruikt en kunnen lang in de lucht blijven hangen nadat we deze hebben schoongemaakt. Wanneer we ademen, inhaleren we de lucht - evenals wat er ook in de lucht is.

3. Milieu-impact:

Harde chemicaliën in reinigingsmiddelen zijn niet alleen schadelijk voor ons lichaam, maar ze hebben ook een grote impact op het milieu en dragen enorm bij aan milieuvervuiling. Sommige conventionele reinigingsproducten bevatten ingrediënten die giftig, niet biologisch afbreekbaar zijn en van niet-hernieuwbare bronnen zoals aardolie, en dus schadelijk zijn voor de ecosystemen van de aarde. Harde chemicaliën kunnen het water verontreinigen via rivieren, beken en meren, die van invloed zijn op dieren in het wild, planten, bomen en ons! Bovendien zijn er duizenden chemicaliën in reinigingsproducten die nog nooit zijn getest op veiligheid.

4. Gemak:

het is veel gemakkelijker om te reinigen met een paar producten die voor al uw reinigingsbehoeften zorgen, in plaats van een heel arsenaal aan giftige producten onder uw gootsteen en in uw badkamers te hebben. Met Thieves® Household Cleaner kunt u meerdere reinigingsklussen bij u thuis aanpakken zonder van product te wisselen terwijl u schoonmaakt! Het reinigt werkbladen, ramen, spiegels, vloeren, toiletten, douches en vrijwel al het andere. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over bleekvlekken op uw kleding of per ongeluk gevaarlijke chemicaliën samen te mengen. Het is het proberen waard alleen al voor het gemak.

5. Kosten:

de kosten van schoonmaakmiddelen kunnen behoorlijk oplopen, vooral als je meerdere verschillende schoonmaakmiddelen moet kopen. Thieves Household Cleaner is zeer kosteneffectief en het komt in een geconcentreerde vorm. Met Thieves household cleaner heb je een sterk geconcentreerde schoonmaker in huis en kun je met deze fles ongeveer 30 flessen andere "troep" uit je huis weglaten, afhankelijk waar je hem voor gebruikt en  hoe intensief er schoongemaakt moet worden. Maar even een voorbeeldrekensommetje van het etiket: met 426 ml puur product kunt je 42,6 LITER glasreiniger maken en heel eerlijk, deze verdunning werkt voor mij ook al prima voor de dagelijkse sanitaire klusjes of het reinigen van tafels en stoelen.

Wees bereid om een schoonmaakmiddel met plantaardige ingrediënten te gebruiken om een ​​betere plaats voor de toekomst te behouden.

Dit zijn slechts vijf van de vele redenen om een ​​plantaardig product te gebruiken.

De Thieves lijn is zeer uitgebreid en een ultieme aanvulling in je dagelijkse routine. Van deze lijn is ook een uitgebreid starter pakket verkrijgbaar maar ook heel veel losse producten.