De Happy Norris Blend 💛🐾💛🐾💛

Wist u dat hondenangst alle rassen van honden beïnvloedt en onbehandeld kan leiden tot ernstige gedragsproblemen ? Deze problemen wordt vaak veroorzaakt door verlatingsangst.

 

Hier een stukje ervaring met Norris...

 

" Dat is wat Norris zijn angst veroorzaakte, verlatingsangst. Norris is verstoten geweest door zijn  vorige baasje en ik heb hem opgenomen vanuit het asiel. Elke keer als ik naar het werk ging, de sportschool, een avondje uit met vrienden - noem maar op - zou Norris bang en nerveus worden. Het arme ding dacht waarschijnlijk dat ik nooit meer terug zou komen voor hem. Natuurlijk reageerde hij en ik dacht dat ik de situatie zo goed mogelijk had aangepakt, maar toen de buren begonnen te klagen, wist ik dat ik meer actie moest ondernemen. Ik onderzocht verschillende opties, alleen om met lege handen te komen. Ik bedoel, zeker, er zijn medicijnen en medicijnen die worden geadverteerd als 'huisdiervriendelijk', en beloven je hond te kalmeren en te ontspannen. Na het lezen van de kleine lettertjes, ontdekte ik dat die pillen vol chemicaliën en gifstoffen zitten, ontworpen om je hond gewoon in een coma-achtige waas te laten verdoven.

Echt, dat waren mijn enige twee opties? Breng ik mijn hond letterlijk in de maling en ontdoe hem van elke persoonlijkheid ? Of laat hem het huis terroriseren, eindeloos blaffen en bang zijn voor een afwijzing ?

Maar dankzij een lieve vriendin had ik echter een derde optie, een betere optie: gebruik eens de oliën van Young Living, zoveel mooie effecten en zeker weten dat dit ook voor je hond werkt. Ik kon natuurlijk een blend zoals Peace & Calming proberen maar ik wilde dit heel graag persoonlijk maken, mijn absolute inzet om mijn liefde voor Norris te tonen en ik kan je zeggen, dat is gelukt !! Ik noem het inmiddels mijn Happy Norris Blend. Toen ik deze blend eenmaal begon te gebruiken, zoals de naam suggereert, hebben Norris en ik weer volledige rust en zijn de buren weer aardig en vriendelijk en gaat hij zelfs mee op vakantie !!" 

 

En ik mag haar recept met jullie delen 💛🐾💛🐾💛 de Happy Norris Blend !

 

Wat is dan toch die Happy Norris Blend ?

De Happy Norris Blend is een volledig natuurlijke kalmerende olieblend gemaakt met slechts zeven natuurlijke ingrediënten die, wanneer perfect gemengd, honden van elke grootte en ras toestaan ​​te ontspannen en kalm te blijven gedurende de dag of nacht.

De ingrediënten omvatten:

Lavender
German (of Roman) Chamomile
Geranium
Frankincense                                                                                                                          Cypress
Lemon
Druivenpit- of kokosolie 


Wat nog belangrijker is, deze blend is dus geen medicijn dat de persoonlijkheid van je hond zal veranderen, waardoor hij of zij zou veranderen in een geesteloos, zombie-achtig wezen.

Deze remedie is volkomen veilig, effectief en zoals gezegd natuurlijk. Nog beter, elk ingrediënt bevordert een kalmerende ontspanning om uw hond op zijn gemak te stellen.

  • Lavender werkt als een natuurlijke remedie voor het behandelen van angststoornissen, helpt bij depressiesymptomen, het verminderen van stress en staat bekend om zijn opbeurende en kalmerende eigenschappen.
  • German ( of Roman ) Chamomile verlicht angst en kalmeert de zenuwen terwijl het ontspanning teweegbrengt.
  • Geranium is een natuurlijke antidepressivum, een kalmerend middel en een spierontspanner die de ademhaling vergemakkelijkt.
  • Frankincense biedt een kalmerende en rustige energie en kalmeert de geest.
  • Zowel Cypress als Lemon hebben kalmerende en angstverlagende eigenschappen.
  • De druivenpitolie in Happy Norris Blend werkt als een draagolie en zorgt ervoor dat de rest van de ingrediënten perfect met elkaar worden vermengd.

Op zichzelf zijn deze ingrediënten buitengewoon krachtig en krachtig. Kun je je hun positieve en kalmerende effect voorstellen als ze samengesmolten zijn tot één handige blend ?

Geen negatieve bijwerkingen of iets schadelijk voor de gezondheid van je hond. Verspreid eenvoudigweg 5-10 druppels van de Happy Norris Blend in een diffuser door het hele huis en/of masseer enkele druppels van de blend direct in de nek van je hond of enkele druppels op de halsband. 

 

Kan de Happy Norris Blend je hond helpen met andere vormen van stress en angst?

Ja natuurlijk ! De Happy Norris Blend is gebleken effectief* in het kalmeren van honden in een stressvolle situatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan - flinke onweersbuien of vuurwerk, het bezoeken van nieuwe plaatsen of mensen, reizen - ik zie dit veelal als momenten van gezonde spanning maar dit zijn wel allemaal belastende momenten voor je hond. De Happy Norris Blend is veilig en effectief* gebleken in gebruik voor al deze en eventuele nerveuze situaties.

 

* effectief gebleken uit eigen ervaringen opgedaan dankzij de reacties van gebruikers. 

 

Wil jij graag de Happy Norris blend uitproberen of zelf maken ?? Bestel jouw eigen Blend ingrediënten nu incl. de 24% ledenkorting die ik krijg als member bij Young Living of bestel een kant- en klare Happy Norris Blend 💛🐾💛🐾💛

En heb je helemaal geen zin in deze blend dan kan ik je de Peace & Calming ook van harte aanraden, baasje en beestje reageren hier ook heel erg goed op dus dat is ook zeker een optie. Dit artikel is vooral gebaseerd op een mooie ervaring die ik met jullie mag delen.

 

En wellicht wil je graag een Premium Starterkit bestellen waar diverse ingrediënten al inzitten en in verhouding bespaar je al snel plus dat je dan ook meteen een prachtige diffuser tot je beschikking hebt !!