Mijn verhaal

Mijn naam is Elly Michiels-Fleuren.

Samen met mijn man Edwin, onze 3 kinderen en nog een aantal huisdieren wonen wij in het mooie buitengebied van het Noord-Limburgse Horst - Melderslo.

Naast oa mijn werkzaamheden in ons eigen agrarisch bedrijf, ben ik sinds 2017 actief met de producten van Young Living en onderstaand hierover wat meer info.

Ik vind het erg belangrijk om niet zomaar een product te promoten maar vooral waarom jij ermee geholpen zou kunnen zijn. Zoals ikzelf heb mogen ervaren doen de persoonlijke gesprekken goed, dat geeft vertrouwen en dat is een absolute basis voor mij om samen met jou te ontdekken wat ik je kan bieden in je hulpvraag. 

De oliën van Young Living

Ergens in 2016 kwam ik voor het eerst in aanraking met de 100% natuurlijke oliën van Young Living en stond er versteld van wat je er allemaal mee kunt doen. Daarom vertel ik je vandaag wat essentiële oliën zijn en hoe je ze kunt toepassen, uiteraard zijn er zo ontzettend veel mogelijkheden dus schroom niet om me te vragen !!

 

Wat zijn essentiële oliën?

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar voordat ik ook maar iets wist over etherische oliën, associeerde ik ze vooral met geuren. Naar mijn idee werden etherische oliën gebruikt in luxe kaarsen, zeepjes, lotions, luchtverfrissers, om ze een lekker geurtje mee te geven.

Zoals je wellicht weet ben ik van het “doe maar lekker gewoon” en zo ben ik deze oliën eens gaan uittesten. Ik raakte bij toeval in gesprek met iemand die de producten van Young Living al gebruikte, ze adviseerde mij om de roller Deep Relief uit te proberen voor mijn pijnklachten. Ik had al bijna heel NL gehad aan doctoren en kreeg overal dezelfde reactie: "Sorry meid, je moet er mee leren leven".  Maar na 2 dagen rollen was ik al een ander mens en ik wilde heel snel meer weten over de producten van Young Living. Weer met mijn kennis in gesprek gegaan, de itoviscan laten uitvoeren en ik kwam erachter wat de mogelijkheden met oliën allemaal waren en via haar ontving ik de starterskit van Young Living.

Zo ben ik gestart met 1 druppel lemon olie in mijn glas water, samen met 30 ml Ningxia Red elke ochtend om mijn organen te stimuleren en een soort detox effect te creëren, ik wilde heel snel van alle troep af in mijn lijf en zo heb ik mogen ervaren hoeveel meer energie ik al had binnen een korte periode. Het is een kickstart van je dag, heerlijk gewoon! Daarnaast natuurlijk de diffuser die elke dag meerdere malen aanstaat met een olie en inmiddels is mijn collectie aardig uitgebreid naast het Starterspakket.

En dit enthousiasme wil ik natuurlijk met jullie delen. Als ik eerder de werking hiervan had geweten, was ik al veel eerder gestart met het gebruiken hiervan en had me wellicht veel ellende kunnen besparen voor mezelf en voor mijn gezin. 

 

Maar waarom kies ik voor de oliën van Young Living?

Etherische oliën zijn een uniek geschenk uit de natuur. Herstellend, beschermend, rustgevend en regenererend. Vaak worden zij ook de “levensenergie van de natuur” genoemd, ze zijn het hart en de ziel van de planten. Etherische oliën zijn de aromatische vloeistoffen die gewonnen worden uit bloemen, bomen, wortelen, struiken en zaden. Zij bepalen niet alleen het aroma van de plant maar zijn ook van vitaal belang voor de planten om te groeien, te leven, zich te ontwikkelen en voor het aanpassen van de planten aan het milieu. Etherische oliën ondersteunen de planten bij afweer van insecten en beschermen ze tegen invloeden van buitenaf en ziektes. Moderne onderzoeken tonen aan dat etherische oliën bij aromatisch gebruik, plaatselijk opbrengen of innemen een rustgevende, evenwichtige, reinigende, verjongende en energieke werking op lichaam en geest kunnen hebben.

De Young Living oliën zijn 100% zuiver dankzij het gebruik van hoogwaardige kwaliteitsplanten en een zeer zorgvuldige verwerking. En niet door gecompliceerde raffineringsmethodes. De etherische oliën van Young Living zijn volkomen puur en vrij van chemicaliën, pesticiden en zware metalen.

Eén van de belangrijkste redenen dat ik essentiële oliën van het merk Young Living ben gaan gebruiken is omdat mensen die ik ken en vertrouw in hun expertise op verschillende vlakken deze oliën gebruiken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ze mij nooit of te nimmer iets zouden aanbevelen waar ze zelf niet achter zouden staan. Zij hadden allemaal reeds zoveel ervaring opgedaan en research gedaan naar het merk dat ik hier het volste vertrouwen in had. Daarnaast heb ik inmiddels mogen ervaren wat Young Living oliën voor mijn gezondheid hebben betekent de afgelopen tijd.

 

Wat maakt de oliën van Young Living zo bijzonder?

Het overgrote deel van essentiële oliën dat momenteel in de markt te vinden is, is enkel geschikt voor cosmetica en parfums. De reden waarom de oliën van Young Living zo onderscheidend zijn van de rest is omdat Young Living oliën produceert van een therapeutisch niveau. Hiermee wordt bedoeld dat zij daadwerkelijk ondersteunend kunnen zijn aan je algemene welzijn.
Young Living hanteert om dit niveau te bereiken enorm hoge productie eisen. Ze krijgen op deze manier de meest pure, niet gemodificeerde, plantenextracten.
Binnen Young Living wordt dit het Seed to Seal proces genoemd. Binnen dit proces wordt elke stap van het planten van het zaadje tot het verzegelen van het flesje volledig gemonitord en gecontroleerd.

 

Young Living Essentiele Oliën en supplementen werken!

Het zou raar zijn als ik de hoofdreden waarom ik voor deze oliën heb gekozen niet zou noemen: deze is heel simpel…ze werken!

Inmiddels heb ik de oliën en supplementen al in verschillende situaties gebruikt en uitgetest, zoals je vast al voorbij hebt zien komen. Maar ik wil het niet onder de radar houden… ik wil het delen met jou!

 

Wil jij ook kennis maken met de Young Living oliën?

Young Living heeft een Premium Starter Kit met DewDrop Diffuser samengesteld om iedereen op een relatief goedkope manier kennis te laten maken met de oliën. Deze Premium Starter Kit is verkrijgbaar voor € 193.90 incl. 21% btw.

Ik ben helemaal weg van deze Premium Starter Kit! Als je nog nooit gebruik hebt gemaakt van de oliën van Young Living dan is dit de perfecte introductie in de wereld van essentiële oliën. Het is niet alleen de kit waarbij je het meeste waar voor je geld krijgt, maar het is ook de meest gevarieerde kit binnen hun aanbod.

 

Inhoud van de kit

De Premium Starter Kit voor Europa bevat in totaal 12 essentiële oliën én de DewDrop Diffuser vervaardigd uit medisch kunststof waardoor maximaal inzetbaar. Bovendien bevat de kit diverse info en accessoires voor de oliën.

De volgende oliën (5 ml) vindt je terug in de kit:

5 Single oliën:
Frankincense, Lavender, Peppermint, Lemon, Copaiba en Orange Vitality.

6 Blends:
Stress Away, Thieves, Panaway, Purification, RC & DiGize

 

En verder…

Als je besluit om via mij je Premium Starter Kit te kopen (via mijn ID nummer: 10004426 ) of via mijn webwinkel dan ontvang je van mij altijd een persoonlijk cadeautje erbij !!
Daarnaast krijg je oa toegang tot een aantal Facebook groepen, waar je alle benodigde informatie terug vindt om met jouw kit aan de slag te gaan.