🤧🤧 Hallo sunshine maar zeg ook maar dag snotterneus !! 🌱🌱 


Lente, de zon, nieuw leven in de natuur... daar wordt iedereen vrolijk van. Nou ja, bijna iedereen want bij sommige mensen steken de diverse ongemakken dan weer de kop op.

Prikkelende pollen van bomen, planten en grassen bezorgen letterlijk de lentekriebels. Wist je dat vijftien tot twintig procent van de Nederlanders last heeft van deze pollen en het lichaam er negatief op reageert ? En pollen bevinden zich niet alleen in de Lente, steeds meer mensen ervaren de klachten bijna door het hele jaar heen en dan wordt niet altijd de link gelegd met de vervelende prikkels in de lucht.

Gelukkig zijn de klachten wel te verlichten.

Je kunt met behulp van de therapeutische, etherische oliën Lavender, Peppermint, Lemon en Copaiba je klachten verlichten. 

Inhaleren middels een neus-inhalator geeft direct verlichting of smeer het middels een klein rollerflesje in je nek en achter je oren. Let wel op wanneer je in de volle zon gaat lopen, Lemon is namelijk gevoelig voor de zon en kan in de volle zon irritaties veroorzaken. Je kunt de olie blend in dat geval ook onder je voeten smeren. 

En het mooie is dat dat deze oliën oa allemaal in het starterspakket zitten samen met de diffuser 😍

Het starten met een pakket biedt dus al meteen een mooi voordeel. En start je met dit pakket dan ontvang je tevens een mooi doe-het-zelf pakketje erbij zodat je meteen rollertjes, inhalors etc. erbij hebt voor een perfecte start. 

Het starterpakket komt op € 187,25 ( dit is oa incl. de Dewdrop Diffuser ) en is te bestellen via mijn webwinkel en binnen 1-2 werkdagen heb jij je pakket in huis. Maar je kunt eventueel ook de producten los bestellen of een sample aanvragen.

Heb je vragen of wil je graag meer weten over de producten dan wel de werking ??
Je kunt me altijd vrijblijvend benaderen en ik help je graag op weg. Dat mag via de mail, persoonlijk berichtje, chat of via het contactformulier.

Wil jij heel graag positief ondersteunt worden bij klachten en weg van veel chemische stoffen ?? Ik kan je daarbij helpen !!

Liefs Elly

#pollen #hooikoorts #lente #bloesem#etherischeolie #ondersteuning #gezondheid#snotterneus #allergie #wellness #natuurlijk#lifestyle #chemicalfree #essentialoils #youngliving #natural