Mijn persoonlijke Mood-board

Durf jij je doelen te visualiseren ??

Essentiële oliën kunnen een geweldig hulpmiddel zijn om je te helpen je doelen te stellen, te creëren en te bereiken.

Of het nu gaat om het verliezen van gewicht, het besparen van geld of het laten groeien van je bedrijf, slechts acht procent van de mensen haalt zijn of haar nieuwjaarsdoelstellingen!

De belangrijkste reden waarom mensen hun doelen niet realiseren, is dat ze niet weten HOE ze de juiste doelen moeten stellen en een plan moeten maken om ze te bereiken.
Terwijl je je doelen stelt, gebruik je etherische oliën om een ​​creatieve omgeving te bevorderen en je naar een plaats van positiviteit, overvloed en openheid voor het ontvangen van welvaart te brengen.

Aroma's hebben een diepgaande invloed op je geest. Het reukvermogen is de enige van je zintuigen die een directe verbinding heeft met de limbische lob van je hersenen. Het limbische systeem is gemaakt van structuren die een belangrijke rol spelen in stemming, geheugen, gedrag en emotie. Als we dit weten, begrijpen we waarom geur zo'n belangrijke rol speelt in het geheugen, denkprocessen, stemming, perceptie en emoties.

Het reukvermogen is nauw verbonden met het geheugen. Een geur kan herinneringen en emoties oproepen voordat we ons er bewust van zijn. Je kunt zelfs denken aan geuren die bepaalde herinneringen oproepen, zoals zelfgebakken brood of vers gemaaid gras.
Een aantal studies hebben aangetoond dat geuren intensere en levendigere emotionele herinneringen oproepen en beter zijn in het triggeren van dat gevoel van 'teruggebracht worden in de tijd' dan beelden.

Hoe kan dit helpen bij het vaststellen van en vasthouden aan de voornemens van je nieuwe jaar? Specifieke geuren kunnen je helpen je bedoelingen terug te brengen, onthouden waarom je bent begonnen en gemotiveerd blijven. Aroma's kunnen je ook helpen valse overtuigingen te overwinnen en negatieve gedachten over jezelf te verslaan.

Gebruik van essentiële oliën terwijl je je doelen stelt:

Stap 1: maak een slim doel.

Gebruik Envision ™ essentiële olie als je nadenkt over welke doelen je wilt bereiken.

Zich voorstellen:

Envision stimuleert creativiteit en vindingrijkheid en helpt bij het aanmoedigen van hernieuwd vertrouwen in de toekomst, evenals het handhaven van de standvastigheid die nodig is om doelen te bereiken. Het is een melange van vuren-, geranium-, sinaasappel-, lavendel-, salie- en rozen etherische oliën. Envision helpt ontwaken en vernieuwen die drive om angst te overwinnen en beginnen met het ervaren van nieuwe, meer lonende dimensies.

Elke dag giet ik een druppel of twee in de handpalmen, wrijf mijn handen tegen elkaar en houd mijn handen voor mijn neus. Terwijl ik mijn doelen lees, inhaleer ik langzaam de verfrissende geur en voel ik een gevoel van "Oké, ik kan dit!"

Stap 2: Beoordeel je doelen elke ochtend terwijl je mediteert, nadenkt of affirmaties uitspreekt.

Gebruik Abundance ™ terwijl je je affirmaties uitspreekt of je doelen elke ochtend opnieuw bekijkt. De heerlijke geur van Abundance essentiële olie kan je helpen een positieve omgeving te creëren!

Abundance™:

Abundance combineert oliën zoals sinaasappel en gember, die werden gebruikt door oude culturen om welvaart aan te trekken en vreugde en vrede te vergroten.

Deze blend bevat Orange, wierook, Patchouli, Clove, Ginger, Mirre, Cinnamon en Black Spruce.

Stap 3: herinner jezelf eraan waarom je bent begonnen terwijl je ook tegenslagen ervaart.

Gebruik Joy ™ essentiële olie als je je ontmoedigd begint te voelen of als je extra zelfvertrouwen nodig hebt ! Joy zorgt voor een vreugdevolle en gelukkige aromatische ervaring wanneer toegepast op de polsen of het hart. Het produceert ook een aroma dat gevoelens van vreugde brengt voor het hart, de geest en de ziel. Tegenslagen zullen iedereen overkomen en het is belangrijk om jezelf in een positieve gemoedstoestand te houden.

Joy™:

Joy is een combinatie van etherische oliën van bloemen en citrusvruchten, waaronder Ylang Ylang, Geranium, Jasmine, Palmarosa, Rose, Bergamot, Lemon en Tangerine. Het heeft het vermogen om een ​​positieve kijk op te heffen en te inspireren.

Stap 4: onderneem actie!

Pas En-R-Gee ™ of Motivation ™ toe op je polsen en de onderkant van je voeten, bepaal de belangrijkste actie die je vandaag moet ondernemen om je doel te bereiken, en ga ervoor! Zodra de planning, visualisatie en het stellen van doelen zijn voltooid, komt het maak-of-breken-het moment van de waarheid in het gebruik van die voorbereiding en motivatie om je in actie te drijven. Zelfs de kleinste actie kan het momentum beginnen, en kleine acties consequent in de tijd zullen succes opleveren.

En-R-Gee biedt een verkwikkende aromatische boost wanneer je het het meest nodig hebt. Geniet van de stimulerende, kruidige dennengeur van essentiële oliën van rozemarijn, jeneverbessen, citroengras, nootmuskaat, balsempar, kruidnagel en zwarte peper.

Motivation™:

Deze krachtige blend combineert Romeinse kamille, zwarte spar, Ylang Ylang en lavendel. De krachtige geur van Motivation kan gevoelens van actie en prestaties bevorderen wanneer ze worden verspreid.

Een andere geweldige manier om jezelf verantwoordelijk te houden, is door je doelen te delen met een ondersteunende vriend of omgeving.

Wat zijn enkele van de doelen die jij gaat vasthouden dit nieuwe jaar ?

Junaviva-lifestyle kan jou maatje zijn om je te helpen je doelen te vinden, vast te houden en werken aan het realiseren. Denk hierbij aan een persoonlijk gesprek, een mood-board maken eventueel in klein groepsverband, online ondersteuning en zo zijn er nog veel meer opties om aan de slag te gaan... 2019 gaan we er weer voor !!